Bosjesman

Lotte (25): “Mijn vriend Steven en ik waren net een paar weken samen toen we een middagje naar het bos gingen.

Hoewel we het niet van tevoren hadden afgesproken, hing de seksuele spanning in de lucht. We zaten nog volop in de beginfase waarin je alleen maar aan elkaar wilt zitten.

Na een tijdje besloten we het pad te verlaten en het bos in te lopen om een rustig plekje te zoeken waar we ongestoord onze gang konden gaan. Naast een omgevallen boomstam begonnen we heftig te zoenen en al snel lagen al onze kleren op een hoopje naast ons.

Terwijl ik met mijn ogen dicht volop aan het genieten was, voelde ik Steven opeens compleet verstijven. Ik opende mijn ogen en hij keek alsof hij een spook had gezien. Ik draaide me om en zag nog net een man wegrennen.

Terwijl wij seks hadden, had die kerel zich staan aftrekken. Op ons! Toen hij ontdekte dat mijn vriend hem doorhad, rende hij meteen weg. Ik kon wel door de grond zakken. Steven trok snel zijn broek aan en is er nog achteraan gegaan, maar die man was al verdwenen.

Ik vind het nu wel grappig, maar op dat moment zat de schrik er goed in. Steven kan er nog steeds niet om lachen overigens. Na die middag hebben we seks maar even voor het bed bewaard.”

Een gedachte over “Bosjesman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *