De parkeerplaats

Onderweg van Ikea naar huis op een vrijdagavond in juni kondigde mijn vrouw aan nodig te moeten plassen. Een beetje geïrriteerd, “had je dit niet bij de Ikea kunnen doen”, keek ik uit naar een parkeerplaats waar we konden stoppen. De eerste parkeerplaats was eentje zonder tankstation. Je moet maar even naast de auto plassen, zei ik. Omdat mijn vrouw dat wel vaker had gedaan vond ze dat geen probleem. We reden de parkeerplaats op en ik zocht een rustig hoekje uit om te stoppen. Mijn vrouw deed de autodeur open en hurkte naaste de auto en liet haar plas kletterend naast de auto op straat lopen. Ze droeg nylons en geen slipje dus ze kon zo haar gang gaan.

Wij zijn allebei begin 40 en dol op geile sexspelletjes. Een van de spelletjes is dat ik mijn vrouwtje soms opdrachten geef om zich geil te gedragen. Vandaag moest ze gekleed in jarretels en nylons en zonder slipje mee naar de Ikea. Verder was de opdracht om mij tijdens het winkelen minimaal tweemaal haar kutje te laten zien. Deze keer was ze daarin, mede dankzij haar nogal korte rokje, goed geslaagd en had mij op de roltrap en bij het zitten in een luie stoel haar kaalgeschoren kutje goed laten zien. Ik weet dat ze opgewonden wordt van het idee om zo tussen het publiek te lopen en het risico te lopen dat iemand haar kutje misschien ook ziet.

Ik was ook uit de auto gestapt om mijn benen even te strekken en dacht terug aan haar geile gedrag in de winkel. Terwijl we daar stonden parkeerde een andere auto op enige afstand van ons en een man stapte uit en ging blijkbaar net als ik ook even de benen strekken naast de auto. Toen ik naar hem keek schoot er een gedachte door mijn hoofd. Een tijdje geleden stond er een artikel in de krant over bepaalde parkeerplaatsen waar mensen ’s avonds stopten om seks te hebben. Vaak waren dat homoseksuele contacten maar ook heteroseksuele contacten kwamen voor. Op de een of ander manier intrigeerde dat mijn vrouw, want vaak als we ’s avonds langs een van die parkeerplaatsen kwamen vroeg ze zich hardop af of de geparkeerde auto’s van mensen waren die daar voor seks kwamen. Toen ik naar de geparkeerde auto keek kreeg ik een idee en begon er naar toe te lopen. Waar ga je heen? vroeg mijn vrouwtje. Volgens mij is dat een oud klasgenoot van mij, loog ik.

Ik liep naar de man toe, noemde mijn naam en vroeg of ik hem een bijzonder voorstel mocht doen. De man, Peter genaamd, een vriendelijk en goed gekleed uitziende veertiger was benieuwd wat ik te melden had. Ik vertelde dat mijn vrouw en ik vaak seksspelletjes deden en dat ik haar als verrassing door een vreemde wilde laten neuken. Zou jij geen zin hebben om dat te doen? vroeg ik hem. De man was nogal verrast maar na enig nadenken en een blik op mijn vrouwtje die er geleund tegen de auto vanaf deze afstand aantrekkelijk uitzag, zei hij “waarom ook niet. Zo’n aanbod krijg ik niet vaak.”

We liepen samen richting mijn vrouw die enigszins verbaasd keek dat we er aankwamen. Ik koos voor de directe benadering en toen we bij haar waren zei ik meteen: “Liefje, dit is Peter en ik heb hem gevraagd om jou hier eens lekker te neuken.” Mijn vrouw schrok zichtbaar maar herstelde zich opvallend snel. Kijk eerst maar eens wat hij te bieden heeft, zei ik. Vrouwlief aarzelde even maar ging toch tot actie over en deed met hulp van Peter zijn broek open en zijn slip naar beneden. Er kwam een flinke half stijve lul tevoorschijn die net als de mijn gladgeschoren was. Neem hem maar in je mond gebood ik haar. Ze aarzelde nu geen moment en begon op de lul te zuigen alsof ze regelmatig vreemde lullen afzoog. De lul van Peter was wel snel helemaal stijf en bleek flinke afmetingen te hebben.

Na een poosje zei ik dat mijn vrouw voorovergebogen tegen de auto moest gaan staan. Ik tilde haar rokje op en liet Peter haar kont en kale kut zien. Hij was duidelijk aangenaam verrast door de afwezigheid van een slipje en haar jarretels en nylons. Ik streek even met mijn vinger door haar schaamlippen en voelde dat ze kletsnat van geilheid was. Ga je gang zei ik tegen Peter en hij stootte zijn lul in haar natte kut en neukte haar met lange halen. Al snel begon mijn vrouw hevig te kreunen en te hijgen. Na een paar minuten kwamen zowel Peter als mij vrouwtje kreunend klaar. Peter stopte zijn lul weer weg, bedankte voor de neukbeurt en vertrok. Nadat mijn vrouw een beetje bijgekomen was, zijn wij ook ingestapt en naar huis gereden.

Na een heerlijk douche thuis bleek mijn vrouwtje nog steeds geil bij de gedachte aan wat er gebeurd was en hebben we thuis nog heftig geneukt voor we heerlijk zijn gaan slapen.

2 gedachten over “De parkeerplaats

  1. Hoi leuke dames/meiden is dit ook weer een nep site of kan ik nou echt een keer in de buurt van Gouda afspreken om jullie kutje te proeven
    Ik ben eeN Goed uitziende jonge man van 42 en heb altijd trek in een lekker kutje ik zal je laten kronkelen en klaar laten komen of dames die het nog nooithebben gedaan laten squirten of als je het gewoon lekker geil vinden.
    Reageer dan op mijn e-mail
    Verwassing@hotmail.com

  2. hallo dames met frans een geile 60 jarige beffer ik ben op zoek naar vrouwen die zich eens heerlijk willen laten beffen op een spannende locatie of op een parkeerplaats buiten de auto of in de auto vind alle bij prima ik ben een mette rustige man hygiënisch en verwacht dat ook van jou schat laat het me weten of het je iets lijkt mail me dan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *