Betrapt in latex

Ingezonden door : Dennis

Ik ben Dennis 45 jaar en getrouwd met Pamela 43 jaar.

Ons sexleven is best wel oke en spannend. Mijn vrouw vind het opwindend om regelmatig sexy pakjes van leer, lak of latex te dragen en dat te combineren met hoge hakken van minimaal 12 cm.

Ik koop daarom ook regelmatig de meest geile outfits voor haar die ze dan graag draagt.

Maar mijn grote geheim is eigenlijk dat ik het zelf misschien nog wel veel geiler vind om in haar kinky kleren door het huis te lopen als ze er niet is.

Omdat we dezelfde lichaamsbouw hebben en bijna dezelfde schoenmaat is het voor mij eenvoudig om opwindende dingen te kopen die ik zelf ook aan kan.

Zo ook op die maandag. Ik had een nieuw jurkje voor Pamela (en voor mezelf) besteld. Een zwart met lila latex jurkje met lange mouwen, een colletje en een wijd plooirokje.

Ik was die bewuste maandag vrij en de post kwam het pakketje afleveren. Ik raakte meteen opgewonden want ik wist heel goed wat er in zat. Nadat de deur dicht was rende ik bijna de trap op en maakte het pakketje open. Ik was enorm geil en dat werd nog veel erger toen ik het sexy jurkje in me handen had. Ik kleedde me snel uit en trok een rode latex string aan en zwarte naadkousen. Ik stapte in het latex jurkje en trok het over me billen. Na wat gehannes met de rits op mijn rug zat het jurkje als een tweede huid om mij heen. Ik besloot Pamela ’s zwarte dijhoge laklaarzen met 14 cm naaldhakken aan te doen. Ik was zo in extase dat ik de omgeving helemaal vergeten was, maar daar kwam abrupt een einde aan toen ik ineens een fotocamera hoorde.

Ik hoorde een vrouw schaterlachen en zeggen; dat ziet er geil uit. Ik herkende meteen de stem van Maaike, Pams hartsvriendin. Ik draaide me om en hoorde meteen weer de camera van Maaikes telefoon. Ik wist niet wat ik zeggen moest en wilde de laarzen weer uitdoen, maar Maaike snauwde me toe dat ik ze aan moest houden. Ze wees naar een stoel bij de make up spiegel en zei dat ik moest gaan zitten. Ik sputterde eerst nog tegen maar ze zwaaide met haar telefoon en zei dat ze de foto’s ook naar Pamela en andere vrienden kon sturen.

Nadat ik was gaan zitten maakte ze me op als de geile slet die ik nu was. Zwarte ogen rouge en een fel rode lippenstift. Mijn nagels werden ook rood gelakt en als laatste de rode bobline pruik die Pamela wel eens gekocht had voor een verkleedfeest. Staan, snauwde ze me toe.

Ik stond op op mijn hoge hakken en zag een geil hoertje in de spiegel. Ga koffie zetten beneden zei ze tegen me. Ik kom er zo aan. Ik strompelde de trap af in mijn jurkje en hakken en begreep maar al te goed dat Maaike me in haar macht had.

Ik liep de woonkamer in waar alle gordijnen gewoon open stonden maar ik durfde ze niet dicht te doen. Maaike kwam naar beneden en ze had zich om gekleed in een zwart leren corsetjurkje, zwarte netkousen en zwarte lakpumps met 13 cm gouden stilleto hakken. Ook had ze Pam’s roze voorbinddildo om gegespt. Hier komen en op je knieën slet snauwde ze me toe. Ik waggelde naar haar toe en liet me op mijn knieën zakken. Mond open! Ik opende mijn mond en ze duwde de dildo naar binnen. Pijlen slet! Was haar volgende commando en als een braaf sletje begon ik de kunstpik af te zuigen. Ze duwde hem helemaal in mijn keel en ik begon te kokken wat me een paar klappen in mijn gezicht opleverde.

Ze trok de pik uit mijn mond en zei dat ik voorover tegen de tafel moest gaan staan met mijn rokje omhoog.

Ik smeekt Maaike nee, want ik heb nog nooit wat in mijn kontje gehad. Het enige wat ze zei is dat het geen probleem was en ze duwde in 1 keer de roze dildo ook in mijn kontje. De tranen stonden in mijn ogen van de pijn. Na een 20 minuten kwam ze schreeuwend klaar en ik voelde haar schokken achter me. Nadat ze was bij gekomen gespte ze de dildo los en liet hem in mijn kontje zitten. Ze trok haar jas aan en zei tegen mij dat ik tegen Pamela moest zeggen dat ze haar kleren even had geleend, want daar kwam ze eigenlijk voor. Bij de deur riep ze nog naar me dat ik het wel zou horen als ze me weer nodig had en liet mij alleen achter in mijn latex outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *