Mijn 1e gloryhole ervaring

Wel… ik was toen 18 (extreem geil mastruberen en alles wat met sex te maken had). Ik reed toen een Kreidler brommer en woonde in Arnhem waar ik dicht bij het centrum op school zat. Na school ging ik nog wel eens de stad in…. in dit geval ook.. ik ging naar V&D om iets voor school te kopen. Aan de overkant v/d de weg was een gebouw met kantine; Deze had bushaltes aan de voorkant en aan de achterkant was, daar kwam ik achter een openbare wc. Ik zette daar mijn brommer neer en deed deze op slot.

Tot zover was ik nog geheel blanco en had nog niet door wat voor geils er met mij zou gebeuren die dag. Ik ben V&D ingelopen en heb mijn boodschap gedaan. Toen ik weer bij mijn brommer kwam kreeg ik in de gaten dat daar een opbenbare WC was… en ik moet pissen dus… ik naar binnen. Gelijk sloeg mij een zware lucht in mijn neus bij binnenkomst van de wc. Er was een muur links waar je omheen moest om daar 3 pisbakken te vinden en rechts ervan waren 2 wc blokken… met kwartjes automaten op de deuren.

Terwijl ik daar stond, kwam (ik herinner mij hem nog goed) een slanke oudere kerel van zeker over de 55 binnen en ging gelijk naast mij staan… haalde zijn pik tevoorschijn en begon zonder schaamte langzaam te masturberen terwijl hij verlekkerd naar mijn pik keek. Het muntje viel dat deze kerel een homo moet zijn en deze wc als jacht terein gebruikte. Ik merkte op dat er geregeld kerels naar binnen gingen, vaak dezelfde. Na een tijdje was het weer rustig dus ik weer naar binnen. Ik naar de wc blokken waar ik was zo gebiologeerd/geil op al dat sperma geworden was. Ik heb snel mijn pik naar buiten gehaald en wat ik toen gedaan heb is zoveel mogelijk van die dikke klodders op mijn eikel gesmeerd… onder mijn voorhuid zoveel mogelijk weg duwen.

Ik probeerde een wc deur te openen maar die zat dicht… maar die andere was wel vrij. Ik naar binnen en gelijk daar mijn broek laten zakken en ik begon mij geil af te trekken met al dat sperma op mijn lul. een lekkere gladde smering die snel wit begon te worden. Ik stond echt te trillen op mijn benen van spanning en van het echt geile gevoel wat ik kreeg. ik denk dat ik binnen een minut op 100% spuiten/orgasme zat maar voor dat ik de kans kreeg om te spuiten stopte de andere kant. gaf mij rust.. en speelde wat met mijn pik en ballen. Ik geloof dat hij zijn pik tegen mijn pik hield en samendrukte. Toen voelde ik even weer zijn zuigende warme mond… en weer niets… en toen weer die warmte …. die warmte die nu warmer was dan daarvoor… en nog lekkerder… zuigende. Ik had al die tijd niets gedaan… mij niet bewogen… en nu bewoog ik mij ook niet omdat de anderekant al het werk deed.

Ik werd letterlijk gemolken… zo lekker was het voor mij. Ik ging richting mij orgasme en begon zelf te hijgen… en het melken bleef gewoon doorgaan. Ik heb toen mijn sperma naar buiten geschoten in zijn… mond… die niet stopte met melken. die bleef mijnpik omvatten… en na een tijdje begon ik mij langzaam terug te trekken… en terwijl ik naar beneden keek… zag ik tot mijn verbazing dat ik hem in zijn geile kont had geneukt en vol had gespoten… mijn hele pik was glanzend nat en wit.

Dit was echt voor mij de geilste ervaring ooit denk ik. en heeft ervoor gezorgd dat ik een echte Gloryhole liefhebber ben. Ik neuk graag een geile kont in een openbare echte gloryhole. In een bios/sauna is het wel geil maar niet …. zo geil als een openbare wc. Het was dezelfde kerel van 50 die de eerste keer ook in het toilet was en mijn pik had bekeken. Hij keek mij aan met een geile glimlach op zijn gezicht…… god man… ik was pas 18. Wat was dat geil voor mij. Ik kan je vertellen dat ik vanaf toen daar bijna iedere dag na school te vinden was…. en bijna altijd had ik wel geluk om er sperma klodder te vinden / mij daar klaar te rukken en geil mijn sperma erbij te spuiten… en heel vaak had ik het geluk op één v/d wc’s. Ik heb daar liters sperma gespoten in zuigende bekkies… maar ook in vele geile soppende kontjes.

Ik… was nog echt onwetend en ging bij een pisbak staan om mijn blaas te legen. Terwijl ik bezig was keek ik rond en ook naar beneden in het urinoir. Wat mij toen gelijk opviel waren…. klodders… romig dik wit/romig van kleur die op de rand zaten en bovenop de potten… op de vloer ook. ik kreeg de shock van mijn leven toen ik begreep dat het sperma was. Ik heb het toen met mijn vingers aangeraakt en eraan geroken.. dit was duidelijk sperma van iemand!! Ik schrok daar best van en opgewonden als ik was en stopte snel met plassen, stopte mijn pik weg en liep snel weer naar buiten. Ik ben toen op mijn brommer gaan zitten maar reed niet gelijk weg. Ik was opgewonden nieuwsgierig en deed alsof ik start problemen had, terwijl ik ondertussen in het toilet gedeelte bleef kijken. Ik had al een tijdje bisex gevoelens… en al met mijn 14 een lichte gay ervaring gehad. Maar daarna eigenlijk niet meer.

Dat was zo een geil iets omde doen….een smerig geil iets… mijn pik stond toen Loeihard en ik wilde klaarkomen terwijl ik bezig was met mijn pik zag ik een beweging vanuit mijn linker ooghoek. toen ik goed keek zag ik dat er een gat in de muur zat en dat iemand naar mij keek en met zijn vingers door het gat bewoog. Ik schrok en wilde stopen en gelijk weg gaan….. maar die kerel stak zijn tong door het gat en maakte lik bewegingen. Ik weet niet waar ik de moet vandaan haalde maar ik denk dat mijn geilheid het wel heeft gewonnen toen van mij. Ik heb toen mijn pik richting het gat gebracht en langzaam erdoor gestoken…. recht in een warme en echt perfect zuigende/likkende mond. Na 2-3 keer stoppen… gebeurde er even niets en ik raakte al teleurgesteld.. en gefrustreerd. Ik wilde spuiten. Het gevoel wat ik nu kreeg was echt zooo lekker. Ik dacht nog dat die andere een kunstenaar was met zijn mond.

Ja hij had zijn kont over mijn paal gedrukt… en ik had dat nog nooit ervaren… vandaar dat ikniet gelijk wist dat ik in zijn kont gleed. ik ben toen mijn pik zonder schoon te maken weg gestoken en ben naar buiten gegaan… en terijl ik mijn brommer aan het starten was… kwam die kerel die ik geneukt had naar buiten. ik denk wel dat hij er toen al een paar ladingen in had zitten van anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *